Условия за доставка и връщане

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

След като направите поръчка в онлайн магазин “Lovetowear.eu“, за да бъде изпълнена е необходимо във формата за контакт да напишете валиден телефонен номер за връзка за потвърждение на поръчката. Ако моделът е изчерпан или поради други обстоятелства не може да бъде изпратен, ние ще се свържем с Вас за да Ви уведомим до 3 работни дни след получаване на Вашата поръчка.

Пратките винаги са с активирана опция „преглед и тест“.

  1. ОБЩИ УСЛОВИЯ

С подаването на заявка за закупуване на стоката се счита, че купувачът приема тези общи условия.

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат начина и възможността да направите желаната от Вас покупка на стока и / или услуга.

Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между собственика на платформата от една страна и от друга – лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин lovetowear.eu

1.Lovetowear.eu има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между lovetowear.eu и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.

  1. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.
  2. Сайтът съдържа информация единствено за лично ползване и целяща да демонстрира качествата на нашите продукти, без да дава право да се копират снимки и модели на дрехи.
  3. Екипът на lovetowear.eu не носи никаква отговорност за вреди, възникнали от посещението и разглеждането на сайтa.
  4. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт или във връзка с използването на този сайт, остават собственост на lovetowear.eu и в този смисъл lovetowear.eu не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.
  5. Вие сте съгласен, че ние можем да ви изпращаме електронни писма с цел да ви информираме за промени или допълнения в нашия магазин, след като доброволно се регистрирате в сайта.
  6. Ние се стремим да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от характеристиките на монитора и устройството, където се визуализират, ние не можем да гарантираме, че вашият монитор ще покаже истинските цветове.
  7. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

След като в онлайн магазин lovetowear.eu постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма, до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа в работен ден в срок, описан на съответния продукт.

Продукти в наличност се доставят в срок от 7 работни дни след потвърждаване на поръчка. Продукти в секция „Coming soon” се доставят от съответната дата, която ще бъде обявена на страницата и не по-късно от 14 работни дни след тази дата.

Разходите за доставка и връщане на продукт са за сметка на клиента.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.