Уловия за доставка и връщане

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

След като направите поръчка в онлайн магазин “Lovetowear.eu“, за да бъде изпълнена е необходимо във формата за контакт да напишете валиден телефонен номер за връзка за потвърждение на поръчката. Ако моделът е изчерпан или поради други обстоятелства не може да бъде изпратен, ние ще се свържем с Вас за да Ви уведомим до 3 работни дни след получаване на Вашата поръчка.

Пратките винаги са с активирана опция „преглед и тест“ или “преглед”.

  1. ОБЩИ УСЛОВИЯ

С подаването на заявка за закупуване на стоката се счита, че купувачът приема тези общи условия.

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат начина и възможността да направите желаната от Вас покупка на стока и / или услуга.

Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между собственика на платформата от една страна и от друга – лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин lovetowear.eu

1.Lovetowear.eu има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между lovetowear.eu и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.

  1. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.
  2. Сайтът съдържа информация единствено за лично ползване и целяща да демонстрира качествата на нашите продукти, без да дава право да се копират снимки и модели на дрехи.
  3. Екипът на lovetowear.eu не носи никаква отговорност за вреди, възникнали от посещението и разглеждането на сайтa.
  4. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт или във връзка с използването на този сайт, остават собственост на lovetowear.eu и в този смисъл lovetowear.eu не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.
  5. Вие сте съгласен, че ние можем да ви изпращаме електронни писма с цел да ви информираме за промени или допълнения в нашия магазин, след като доброволно се регистрирате в сайта.
  6. Ние се стремим да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от характеристиките на монитора и устройството, където се визуализират, ние не можем да гарантираме, че вашият монитор ще покаже истинските цветове.
  7. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

След като в онлайн магазин lovetowear.eu постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма, до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа в работен ден в срок, описан на съответния продукт.

Продукти в наличност се доставят в срок от 7 работни дни след потвърждаване на поръчка. Продукти в секция „Coming soon” се доставят от съответната дата, която ще бъде обявена на страницата и не по-късно от 14 работни дни след тази дата.

Условия за връщане на продукт:

Разходите за доставка и връщане на продукт са за сметка на клиента.

При получаване на поръчка клиентът получава касов бон, който е гаранция за продукта. Този касов бон е задължително да бъде върнат заедно с артикула на посочения от Търговеца адрес. При липса на касов бон, отпада правото за връщане на продукта и възстановяване на за платената от клиента сума.

Друго условие за връщане на продукта е той да бъде в запазен търговски вид, да не бъде ползван или нараняване ща неговата цялост.